Els primers Premis Horta de Lleida ja tenen guanyadors. Melmelades i Conserves Blanch ha rebut el guardó a la innovació en l’activitat agrària.

 

El nom dels guanyadors de la 1a edició dels Premis els va donar a conèixer l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, després que el jurat hagués deliberat en base a les 17 candidatures presentades.

 

Melmelades i Conserves Blanch, firma amb Juan Blanch al capdavant, ha dut a terme un procés de transformació i de màrqueting lligat a una explotació familiar i de proximitat.

 

El jurat dels Premis Horta de Lleida ha estat format per 7 membres: l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, com a president; l’adjunt al director d’El Periódico de Catalunya, Albert Sàez; el director de l’Escola Tècnica Superior d’Agrònoms de Lleida, Narciso Pastor; el professor d’Història de la UdL, Jaume Barrull; el president de l’Associació Recreativa els Pagesos, Marc Vives; el regidor de l’Hàbitat Urbà, Rural i de la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, i el president de la Comissió de l’Horta de la FAV, Salvador Solsona.

 

La Paeria ha convocat els Premis Horta de Lleida seguint l’objectiu d’impulsar aquesta zona que envolta el nucli urbà com a espai singular de la ciutat i guardonar i reconèixer aquelles persones, entitats o iniciatives que treballen pel seu desenvolupament i la seva promoció, tant des del punt de vista agrari, com cultural o qualsevol altre aspecte remarcable.

 

Foto Premis Horta de Lleida_Melmelades i Conserves Blanch

Text i fotografia: PAERIA.ES