El passat Dimarts dia 22, l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona va acollir la festa que posava el punt i final al concurs del Plat Favorit, que el 24 d’octubre va triar l’escudella i carn d’olla com el preferit dels catalans.

 

Per celebrar l’èxit de la iniciativa, periodistes, bloguers i instagrammers es van citar a l’Antiga Fàbrica, on va quedar demostrat que, gairebé un mes després d’acabar el concurs, la batalla entre l’escudella i el pa amb tomàquet segueix ben viva, ja que vam convidar als assistents a posicionar-se a favor d’un plat o l’altre.

 

Durant la festa, com no podia ser d’una altra manera, es va poder tastar escudella i carn d’olla i pa amb tomàquet. I no només això, sis productors agroalimentaris del país ens van acompanyar i van oferir els seus productes als assistents. Entre ells, Torrons i Mel AlemanyLa Fageda, com a socis de Catalonia Gourmet.

 

El concurs per triar el Plat Favorit dels Catalans ha estat una iniciativa de la revista CUINA amb la col·laboració del CETT de Barcelona, i s’ha emmarcat dins els actes organitzats amb motiu de la proclamació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016.

 

Trobaràs tota la informació en el següent link: goo.gl/RfysOm

 

Festa Plat Favorit dels Catalans Revista Cuina

Text i fotografia: CUINA.CAT