Les empreses associades a CATALONIA GOURMET són empreses que treballen per l’excel·lència del seu producte, per a la innovació aportant nous productes i experiènces gourmet al consumidor, de manera sostenible respectant el mediambient.

 

Un bon exemple són els premis que han recollit durant aquest mes de Novembre en diferents àmbits com l’excel·lència dels productes BETARA goo.gl/Rc6gmm , la innovació empresarial de TORRONS VICENS goo.gl/H5X7zP, l’emprenedoria de NATRUS goo.gl/mIaQVx, la innovació en packaging de LIDEROU goo.gl/fCa8q4 i en mediambient L’ECOGRANJA SALGOT goo.gl/sjxB9e.

 

Des del Clúster Gourmet mirem de donar eines a tots els associats per a entendre el seu negoci, impulsar accions per millorar la competitivitat de les empreses i promoure la seva activitat i marques.

 

L’enhorabona a tots!

 

Segell Daurat Catalonia Gourmet