Torrons Vicens ha estat guardonada amb el Premi Pime Catalana a la primera edició organitzada per Banc Popular i La Vanguardia.

 

En una gala celebrada aquest dilluns a la Llotja de Mar de Barcelona, el jurat ha valorat la capacitat d’inspirar i generar valor de l’empresa amb seu a Agramunt, així com la seva capacitat per innovar sense perdre aquesta tradició que l’acompanya des de 1775. Torrons Vicens ha estat capaç de desestacionalitzar el consum d’aquest producte típic de l’època nadalenca.

 

La primera convocatòria dels Premis Pime Catalana ha rebut més de 350 candidatures de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa que neix per reconèixer l’esforç de les pimes en el foment dels seus negocis mitjançant la innovació i l’ús de les noves tecnologies, respectant el medi ambient i amb una clara aposta per la creativitat.

 

Les pimes configuren un teixit productiu que actualment ocupa al 70% de la població catalana i que progressivament, malgrat les turbulències de la passada crisi financera, s’ha consolidat com un important i anònim motor econòmic lligat al progrés del país.

 

Trobaràs tota la informació en el següent link: goo.gl/hxmuHq

 

Premis Pime Catalana_Torrons Vicens_Web

Fotografia: LA VANGUARDIA