L’innovador envàs “Un parell d’ous” XXL ‘pica a terra’ de Liderou ha sigut un dels 44 treballs d’embalatge i PLV reconeguts pel jurat dels premis LiderPack, pel seu alt grau en innovació, entre un total de 113 candidatures procedents d’empreses i escoles de disseny de tot l’Estat.

 

Des del 1995, l’Institut Espanyol d’Envàs i Embalatge i el saló HISPACK  atorga els premis LiderPack amb la finalitat de promoure i reconèixer la innovació i la creativitat de les empreses i professionals implicats en la fabricació i el disseny d’envasos, embalatges i elements de PLV.

 

El jurat està format per professionals i experts en diferents àrees de la indústria de l’envàs i l’embalatge, el món del disseny, la logística, el màrqueting i la publicitat, així com la venda al detall.

 

Els principals criteris per valorar les candidatures han estat l’originalitat, l’ergonomia, la innovació, la creativitat, el disseny, el procés de fabricació, els materials utilitzats i l’aposta per la sostenibilitat.

 

En aquesta edició, s’han premiat 30 projectes d’embalatge, 9 projectes de PLV i 5 projectes realitzats per estudiants. Els guanyadors en la primera categoria, entre els quals l’envàs “Un parell”, optaran com a preseleccionats als premis WorldStar for Packaging 2016, el certamen internacional més important en l’àmbit de l’envàs i l’embalatge.

 

A Liderou sempre han considerat l’embalatge com una oportunitat d’or per transmetre els seus valors de tradició i innovació, i per això, el consideren un element fonamental de la seva estratègia de R+D.

 

Sabies, per exemple, que van ser pioners en la introducció de fórmules com el faixí de cartró amb nansa que recobreix l’envàs, i que després es va popularitzar en el sector? O que van ser dels primers a introduir el color de l’envàs com a element visual distintiu de les mides de l’ou?

 

Si vols saber més coses sobre l’evolució de l’embalatge i de la marca, et convidem a llegir l’entrevista que li han fet a la seva directora, Dolors Callís, al darrer número de la revista InfoPACK, tot un referent de la premsa del sector al nostre país. Trobaràs tota la informació en el següent link:

 

http://www.infopack.es/%E2%80%9Cel-packaging-es-una-oportunidad-para-transmitir-nuestros-valores%E2%80%9D/innovacion-y-tendencias/1438

Premi LiderPack Liderou_Web