La Patronal CECOT ha distingit a Bas Alimentària SL (natrus) amb el Premi a la Jove Iniciativa Empresarial de l’any a la Nit de l’Empresari, celebrada el passat 20 d’octubre a l’Auditori de Barcelona.

Aquest guardó distingeix, entre els projectes que porta a terme Natrus, les visites que es realitzen al Mas La Carrera de La Vall d’en Bas (Garrotxa), on els més petits poden descobrir com és una autèntica masia tradicional; el fet que han aconseguit ser pioners a l’Estat en introduir la reputada raça Angus amb pedigree, coneguda pel seu grau de marbrejat; i que han aconseguit trencar el prejudici que la qualitat ha d’estar renyida amb la quantitat, ja que destinen tota la carn del Mas La Carrera a un sol producte, l’hamburguesa.

Bas Alimentària integra, sota la marca ‘natrus’, el saber fer de tres empreses arrelades a la Garrotxa (Mas La Carrera, Noel i Cooperativa de La Vall d’en Bas), amb l’objectiu d’elaborar productes carnis (inicialment l’hamburguesa) que responguin als valors propis del treball ben fet. I amb una filosofia clara: Gaudir, alhora, de les propietats organolèptiques i d’origen d’una bona elaboració artesanal i de la capacitat i fiabilitat de la indústria alimentària.

bas-alimentaria