La Vanguardia ha publicat una notícia sobre el Clúster Catalonia Gourmet, on ha destacat l’Agora Gourmet, un esdeveniment que s’ha celebrat aquest matí al Palau de Pedralbes de Barcelona, on els directius d’una desena d’empreses catalanes de productes gourmet han parlat sobre el present i el futur del sector agroalimentari d’alta qualitat.

L’Agora Gourmet s’ha celebrat dins el marc de la II Nit del Gourmet Català, que tindrà lloc avui al Palau Pedralbes.

Podeu consultar la notícia de La Vanguardia completa fent clic aquí 

El blog Catalunya Gastronòmica ha destacat l’espai “Catalunya Gourmet Experience”, on alguns socis del Clúster Catalonia Gourmet van presentar les darreres novetats de les seves marques a les sales del Palau Pedralbes durant la II Nit del Gourmet Català.

En la publicació es destaquen els productes de socis com Patates Torres, Torrons i Mel Alemany, Bombons Cudié, Jean Leon, Blai Peris, Benfumat, Torrons Vicens, Melmelades La Fageda, Liderou, Espiga Blanca, Can Bech i Pastoret.

Podeu consultar la publicació completa aquí

El blog Barcelona Actualitat es fa ressò de la celebració de la II Nit del Gourmet Català, on destaca la participació dels 40 socis que han presentat els seus productes gourmet i l’entrega del Premi Gourmet Català de l’Any a “El Celler de Can Roca”, del Premi al Creixement Empresarial per a la seva innovació a El Pastoret i el Premi al Creixement Empresarial per al seu procés de internacionalització a Sant Aniol.

Podeu consultar la publicació completa aquí

El diari digital de Ponent La Mañana i el diari digital Territoris.cat han distingit la gamma de Torrons i Mels Alemany, premiada amb una estrella als premis “Great Taste Awards 2016”, els Oscar del món de l’alimentació delicatessen. Torrons i Mel Alemany va presentar aquests productes guardonats a l’espai “Catalonia Gourmet Experience” de la II Nit del Gourmet Català.

Podeu consultar la publicació completa de La Mañana fent aquí i la publicació de Territoris.cat aquí

Per la seva banda, l’agència de notícies Noticas Press va destacar la presència de la consellera Serret a la II Nit del Gourmet Català.

El diari Expansión i l’Agència EFE van destacar la facturació prevista de les empreses del Clúster  per aquest any 2016 que és de 400 milions d’euros, una xifra molt semblant a la de l’any passat.

El President del Clúster Gourmet de Catalunya, Angel Velasco, ha publicat un article al diari El Punt Avui i al suplement L’Econòmic, on destaca la tasca de Catalonia Gourmet com a clúster d’empreses que treballen conjuntament per identificar els reptes del sector i desenvolupar estratègies.

Podeu consultar la publicació completa d’El Punt Avui aquí i l’article de L’Econòmic aquí

Per altra banda, De Café por Barcelona ha compartit en una entrada al blog la seva experiència a la II Nit del Gourmet Català, on destaca els productes gourmet dels nostres socis i el bon ambient que es respirava a les sales del Palau de Pedralbes.

Podeu consultar la publicació completa aquí.

Som Gastronomia ha fet referència, al seu Newsletter, del Premi al Gourmet Català de l’Any pel Celler de Can Roca. Podeu consultar la publicació completa aquí.

Podeu veure la galeria fotogràfica de la II Nit del Gourmet Català aquí i l’article sobre la consolidació de l’acte fent clic aquí.

la_vanguardia_ok