Can Bech ha presentat el seu nou packaging amb un format més petit (30 grams) per a la línia de maridatges “Just for cheese” a la Fira Sial Paris, que se celebra del 16 al 20 d’octubre a París.

El nou packaging compta amb dues caixes: una de cinc unitats, amb una petita selecció de tota la família de productes, i una altra amb una selecció de tres maridatges. El nou pack es podrà veure a partir del mes de novembre a les botigues gourmet.

“Just for cheese” és una línia de productes que està formada per cinc salses dolces per maridar amb els 5 grans grups de formatges: de pasta dura, pasta blanda, frescos, blaus i pell rentada.

Des de 1981 Can Bech (Fontanilles, Girona) selecciona els ingredients i els sabors més excepcionals amb l’objectiu d’elaborar les millors conserves de fruita. Una de les seves especialitats són les figues confitades i la línia de maridatges “Just for Cheese” a base de fruites, fruits secs i espècies de tot el món i creada especialment per combinar amb formatges.

canbech-maridatge