Amb motiu de la campanya de Nadal i degut a l’increment de producció en aquesta època, Torrons Vicens incorpora 100 nous treballadors a la seva plantilla, que ja compta amb 250 empleats.

Torrons Vicens preveu, a més, tancar aquest any 2016 amb un volum de negoci de 35 milions, gràcies a l’ampliació de la gamma de productes. Entre les últimes novetats, trobem el torró de gintònic, el de maduixa i curri, el de trufa blanca d’Alba i el de coco Thai.

L’empresa d’Agramunt compta amb 5 seus de producció i 42 botigues pròpies, 11 d’elles en règim de franquícia a Barcelona, Dubai, Abu Dabi, Perpinyà, París i Irún.

Torrons Vicens des de 1775 elabora artesanalment una àmplia gamma de torrons i altres especialitats amb productes naturals i de proximitat, seleccionant matèries primeres de màxima qualitat i sempre seguint les receptes més tradicionals que han passat de generació en generació. Amb el Mestre torronaire Ángel Velasco al capdavant, Torrons Vicens esdevé una empresa líder en el seu sector, innovant constantment amb nous productes però mantenint sempre viva l’essència de la tradició torronaire d’Agramunt.

torrons-vicens