Juvé&Camps preveu tancar l’any 2016 amb una venda de 24 milions d’euros, una xifra semblant al tancament de 2015. Aquesta previsió es deu a l’impuls de les exportacions, que suposen un total del 18% de les vendes.

El cava Juvé&Camps, present a 51 països, ha començat a exportar a Mèxic i ha reforçat la seva presència exterior. Estats Units continua sent el seu principal mercat exterior amb un total del 25% de les vendes.

A més, el cava més emblemàtic de la marca, el Gran Juvé&Camps, que s’elabora només en les anyades excepcionals, celebra les seves 50 primeres veremes. Nascut a les vinyes d’Espiells el 1972, el Gran Juvé&Camps ha renovat el seu disseny.

Juvé&Camps és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès i un dels més reconeguts elaboradors d’espumosos de qualitat del món.

gran_juve_camps