Torrons Vicens és un dels 19 finalistes dels Premis Pime Catalana, impulsats per La Vanguardia i el Banc Popular. Aquests guardons reconeixen l’esforç de les petites empreses que creen models de negoci que generen valor, respecten l’entorn i fomenten el desenvolupament econòmic del territori català.

Les 6 pimes guanyadores seran seleccionades entre els vots dels lectors i un jurat expert, i l’entrega dels premis tindrà lloc el proper 17 de novembre a Barcelona. Pots realitzar el teu vot fent clic aquí.

Torrons Vicens des de 1775 elabora artesanalment una àmplia gamma de torrons i altres especialitats amb productes naturals i de proximitat, seleccionant matèries primeres de màxima qualitat i sempre seguint les receptes més tradicionals que han passat de generació en generació. Amb el Mestre torronaire Ángel Velasco al capdavant, Torrons Vicens esdevè una empresa lider en el seu sector, innovant constantment amb nous productes pero mantenint sempre viva l’essència de la tradició torronaire d’Agramunt.

AresJuclà-4353