El Clúster Gourmet de Catalunya organitza la II Nit del Gourmet Català el dia 3 d’Octubre al Palau de Pedrables, un esdeveniment que, en aquesta segona edició, vol consolidar-se com a punt de trobada del sector a Catalunya.

Aquesta és la festa del producte gourmet català, on els principals convidats són el retail i la restauració gourmet i on es promou el producte, la seva tradició, l’origen i el territori. Una festa que es celebra cada any i que es vol convertir en un referent de la promoció del producte Gourmet de Catalunya.

Al llarg de la Nit, els convidats podran desplaçar-se per a les diferents sales del Palau de Pedralbes descobrint i testant les propostes més gourmet dels prop de 50 associats del Clúster Gourmet de Catalunya. Un recorregut que permetrà als visitants descobrir, de primera mà, una àmplia representació del que es fa a nivell d’alimentació gourmet a Catalunya.

L’acte institucional estarà presidit per la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Sra. Meritxell Serret. Durant l’acte farà entrega del Premi del Gourmet Català de l’Any que reconeix el compromís, la dedicació i l’estima pels productes de la nostra terra.

Aquella mateixa tarda, abans que comenci la Nit, i en una de les sales del Palau, s’organitza un acte adreçat als periodistes, bloggers i instagramers tant d’estil de vida com corporatius per a donar-los a conèixer de manera individual les novetats en producte i tot el que aquests productes aporten al mercat. Si ets periodista, blogger o instagramer i t’interessa contacta amb: Ignacio Montaña ignacio@petitcomite.eu

LOGONITGOURMET