Si la Cerdanya s’hagués de resumir en un plat de cuina seria, sense cap mena de dubte, el trinxat. Sembla que no pugui ser que una cosa tan simple com una barreja de patata, col i cansalada pugui arribar a ser tant deliciós.

Aquest plat de gran tradició culinària a tota la zona pirenaica delecta a milers de boques arreu del país. I, amb la voluntat que tothom en pugui gaudir, Carlit Artesanies elabora tots els seus trinxats lliures de gluten. Així doncs, els trinxats de Carlit són aptes per a celíacs i intolerants.

Actualment Carlit oferta quatre tipus de trinxats diferents. A banda del trinxat original i més popular, hi ha tres receptes diferents: el trinxat d’espinacs, adient per a qui vulgui descobrir nous sabors; el de carbassó, ideal per a l’estiu; i l’ecològic, elaborat amb ingredients que no han estat conreats amb pesticides.

noti_trinxat sense gluten (2)