La revista Cuina ha engegat una votació per descobrir quin és el plat favorit dels catalans, entre les vint propostes gastronòmiques escollides per un comitè d’experts format per la xef Carme Ruscalleda, el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, el codirector de Fòrum Gastronòmic, Pep Palau, i el director de la revista Cuina, Josep Sucarrats.

Aquests vint plats finalistes representen la tradició culinària catalana i la singularitat del nostre receptari. Les propostes gastronòmiques entre les quals sortirà escollit el plat preferit pels catalans són l’arròs a la cassola, botifarra amb mongetes, calçotada, canelons, cargols a la llauna, coca de recapte, crema de Sant Josep, empedrat, escalivada, escudella i carn d’olla, espinacs a la catalana, esqueixada de bacallà, fideus a la cassola, fricandó amb bolets, mandonguilles amb sípia i pèsols, pa amb tomàquet, pollastre amb escamarlans, suquet de peix, trinxat de patata i col i xató.

Per votar el teu plat preferit només has de fer clic aquí.

cuina-catalonia-gourmet