“Experiència Sensorial” és el titular de l’article dedicat a Casa Riera Ordeix que recull el monogràfic especial Gourmet de “La Vanguardia”, on es destaca el viatge que proposa el Museu de Casa Riera Ordeix.

L’article fa referència al viatge històric que permet conèixer el procés d’elaboració de la llonganissa de Casa Riera Ordeix des de fa un segle fins a l’actualitat. Es tracta, a més, d’un viatge on intervenen tots els sentits, aconseguint que la visita esdevingui tota una experiència sensorial.

Casa Riera Ordeix elabora des de 1852 la Legítima Llonganissa de Vic, en els Assecadors de Fusta Originaris del Segle XIX, dins la Ciutat Medieval de Vic. Les Sis Generacions de la Família Riera han mantingut la Marca en les posicions més distingides de l’Alta Gastronomia a Europa.

Pots reservar la teva visita al Museu de Casa Riera Ordeix aquí

 

casa_riera_ordeix_vanguardia