L’article “Ranking de los mejores fuets y cómo comerlos: ¿con piel o sin ella?”, del periodista Federico Oldenburg i publicat al blog “Fuera de Serie” del diari Expansión conté un rànquing dels millors fuets del territori espanyol, on el fuet de Casa Riera Ordeix es situa com el primer. La puntuació que li dóna el periodista és de 9 sobre 10, destacant la seva qualitat excel·lent i definint-lo com “el més autèntic” de la llista.

El rànquing ha estat elaborat a partir d’un tast realitzat per l’ex director general de Política Alimentària al Ministeri d’Agricultura, Ismael Díaz Yubero, els xefs Sacha Hormaechea, del restaurant Sacha de Madrid, i José María Ibáñez, del restaurant El Gordo de Velázquez de Madrid, i pel mateix periodista Federico Oldenburg.

Casa Riera Ordeix elabora des de 1852 la Legítima Llonganissa de Vic, en els Assecadors de Fusta Originaris del Segle XIX, dins la Ciutat Medieval de Vic. Les Sis Generacions de la Família Riera han mantingut la Marca en les posicions mes distingides de l’Alta Gastronomia a Europa.

Podeu llegir l’article aquí

casa_riera_ordeix_fuet