Can Bech ha estat distingit amb el segell Girona Excel·lent 2016-2017. Els productes premiats han estat les figues confitades en la categoria “Fruites en almívar” i els maridatges “Just For Cheese” com a “Especialitats singulars”, elaborats a base de fruites, fruits secs i espècies de tot el món i creats especialment per combinar amb formatges.

Les figues confitades i els maridatges “Just For Cheese” són dos dels 38 productes gironins de 25 empreses de la província de Girona, que fins al mes d’agost del 2017 lluiran el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent 2016/2017.

Aquest segell distingeix els productes de les comarques gironines de més qualitat per tal de difondre i impulsar-los en l’àmbit estatal i internacional.

Des de 1981 Can Bech (Fontanilles, Girona) selecciona els ingredients i els sabors més excepcionals amb l’objectiu d’elaborar les millors conserves de fruita.

gerdcanbech