Catalonia Gourmet ha presentat els productes més selectes dels seus socis davant la premsa digital a l’Aula Gastronòmica del mercat de La Boqueria amb la col·laboració del CETT, soci del clúster.

De la mà del professor del CETT Fernando Martínez Conde, 16 periodistes digitals han gaudit d’una experiència gastronòmica diferent, cuinant amb productes de Catalonia Gourmet. Juntament amb un tast de tapes, els convidats han pogut descobrir l’àmplia gamma de productes de Kongoh, Embotits Salgot, Galetes Trias, Erre de Vic, Molí de Pomerí, Benfumat, Bombons Cudié, Molí Duran, Torrons i mel Alemany, Artesanies Carlit, Cerveses Almogàver, Casa Riera Ordeix, Natrus, Oli de Mar, Aigua de Sant Aniol, Espiga Blanca Delicat Aliment, El Pastoret de la Segarra, Blai Peris, Miquel Torres, Can Bech, Neules Artesanes Sant Tirs, Liderou, Mircona, Paño Fruits Nature, Fruita Blanch i Patates Torres.

Catalonia Gourmet_Boqueria_collage