El programa “Plujims Eetbare Wereld” (El meu món comestible) de la televisió holandesa RTL4 descobreix la llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix, en un capítol dedicat a la gastronomia catalana, on es poden veure les instal·lacions de Casa Riera Ordeix, els seus emblemàtics assecadors, ubicats al centre de la ciutat a la plaça dels Màrtirs.

Aquest programa, presentat pel cuiner René Plujim, recorre la gastronomia i la cultura de tot el món i descobreix als seus espectadors productes gastronòmics que destaquen per la seva qualitat.

El programat dedicat a Catalunya s’ha emès aquest diumenge 1 de maig i es pot veure on line a través de la pàgina web de la televisió holandesa RTL4.

Casa Riera Ordeix, elabora des de 1852 la Legítima Llonganissa de Vic, en els Assecadors de Fusta Originaris del Segle XIX, dins la Ciutat Medieval de Vic. Les Sis Generacions de la Família Riera han mantingut la Marca en les posicions mes distingides de l’Alta Gastronomia a Europa.

 

casa_riera_ordeix