El cuiner Pep Nogué va destacar els productes d’alguns socis de Catalonia Gourmet com a principals novetats del Saló Internacional d’Alimentaria 2016, celebrat del 25 al 28 d’abril, al programa “Divendres” de TV3.

Entre les novetats destacades, Pep Nogué va ressaltar el pack de 2 unitats de Liderou, les ampolles de vidre de l’Aigua Sant Aniol, el caviar de tòfona i de mantega d’Acipenser, les tres noves varietats de Torrons Vicens, creades pel xef Albert Adrià, i alguns productes d’Ingredissimo com les pipes de carbassa caramel·litzades, tomàquet en flocs i mango per incloure a les amanides.

La 40 edició d’Alimentaria ha tancat amb un total de 140.000 visitants i ha suposat un impacte econòmic de 170 milions per a Barcelona i el seu entorn. La innovació i la internacionalització han estat les grans apostes d’aquesta edició.

 

Fes clic aquí per veure el vídeo