IMG_20160426_094447

 

El Clúster Gourmet de Catalunya, Catalonia Gourmet, ha tancat la seva participació a la Fira Alimentària, celebrada del 25 al 28 d’abril, amb una valoració molt positiva.

Durant aquests quatre dies, al stand del Rebost Gourmet de Catalunya s’hi han pogut veure els productes de 40 elaboradors catalans, oferint al visitant nacional i internacional una àmplia oferta que conforma el rebost gourmet de Catalunya. A més, el Clúster ha presentat nous maridatges gourmet realitzats amb productes dels socis i elaborats amb la col·laboració del CETT (Escola d’Hosteleria i Turisme de Barcelona).

Catalonia Gourmet agraeix la seva visita a totes aquelles persones que van visitar el seu stand durant la Fira Alimentaria. Tots aquells que no hi van poder assistir es poden posar en contacte amb el Clúster Gourmet de Catalunya per conèixer els productes, nous maridatges i les properes activitats i projectes que s’estan preparant.

maridatges_2