Tres vins de 7 Magnífics han estat premiats amb una medalla d’or i dues de plata al concurs Girovi, que es va celebrar el 16 d’abril a Girona. Al stand d’Alimentaria podreu trobar el vi Senat Montsant 2014, que va obtenir una medalla d’or, i els vins Rebels de Batea negre 2014 de la D.O. Terra Alta i Somiadors 2014 de la D.O. Empordà, guardonats amb una medalla de plata. Els tres vins expressen el caràcter i la identitat de cada territori, elaborats amb raïm de varietats autòctones.

La col·lecció 7 Magnífics es composa de 4 vins i Somiadors és l’últim de la col·lecció, que ha sortit al mercat aquest any. 7 Magnífics és una col·lecció de vins única que ofereix una aproximació directa a un terrer determinat, a un paisatge, a un clima, a les varietats de raïm que millor s’han adaptat a un entorn específic i a l’experiència que han recollit els viticultors d’una regió rere el pas de moltes generacions. 7Magnífics inicia el camí a la Terra alta, seguint amb el Montsant, per arribar a altres històriques comarques vinícoles catalanes.

 

vins_premiats_girovi