Torrons Vicens ha començat la seva participació a la Fira Alimentaria amb la presentació de tres noves propostes de torrons creades pel xef Albert Adrià, reconegut com el millor xef pastisser del món per Restaurante Magazine el 2015.

Les tres noves varietats, que uneixen els sabors tradicionals amb espècies d’Orient, són el torró de curry i maduixa, el torró de trufa blanca d’Alba i el torró de coco Thai.

La primera varietat vol transportar al consumidor a un viatge de sabors asiàtics, amb l’acidesa de la taronja i la textura del praliné d’ametlla amb xocolata blanca i sèsam. La segona proposta utilitza la trufa d’Alba (Piamonte), que mai abans d’havia inclòs en un torró i la tercera varietat barreja la crema de coco, fruita de la passió i curry de madràs amb el picant que contrasta amb la dolçor del coco.

L’objectiu d’aquestes noves propostes és desestacionalitzar els torrons de les festes nadalenques i reivindicar-los com a postres.

torrons_web copia