MUNTATGE LOGOS CATALONIA GOURMET HORITZONTAL 18-04-2016 petita

 

El Clúster Gourmet de Catalunya, CATALONIA GOURMET, i les seves marques presentaran els seus productes més gourmet a la Fira Alimentaria 2016, Recinte Fira Gran Via, Pavelló 2 Estand F-106, Lands of Spain PRODECA.

Al “REBOST GOURMET DE CATALUNYA” s’hi exposaran els productes de quaranta elaboradors catalans de: xarcuteria, carns, làctics, ous, olis, olives, vinagres, salses i conserves, caviar de tòfona, vins i caves, cerveses, aigües, productes del mar, ingredients gourmet, xocolates, galetes, mels, torrons, melmelades, fruits secs, pastisseria, pans, arrossos i pasta, productes ecològics, sense gluten, etc. oferint al visitant nacional i internacional una àmplia oferta que conforma tot un rebost gourmet de Catalunya.

A la zona de degustació, s’hi podran descobrir els nous Maridatges de CATALONIA GOURMET, elaborats amb la col·laboració del CETT (Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona): propostes fredes, calentes, dolces, salades i combinades maridades amb els caves, vins i cerveses de CATALONIA GOURMET…

Us convidem a acompanyar-nos a fer…Un viatge als sentits de la terra…

25 Abril 15h-17h, Sala Agora HUB INTERNACIONAL Fira ALIMENTARIA: Innovació Alimentària en Clústers.

Més detalls i inscripcions: consulta aquí

 

stand_catalonia