La pota de pernil cuita-curada sense nitrits ni fosfats afegits està pensada per als consumidors més exigents i és apta per a tot tipus d’intoleràncies i al·lèrgies

Vic (Barcelona), 25 d’abril de 2016.- Erre de Vic, 1952 serà present a Alimentària 2016, la fira internacional d’aliments i begudes que tindrà lloc a Barcelona del 25 al 28 d’abril. L’empresa vigatana, especialitzada en l’elaboració de productes carnis lliures d’al·lèrgens i de pastes fresques sense gluten, presentarà la seva última novetat al pavelló Innoval: la pota de pernil cuita-curada sense nitrits ni fosfats afegits.

Es tracta de la nova versió de la pota de pernil cuit-curada, un dels productes insígnia de la marca, que és la gran aposta i novetat d’Erre de Vic, 1952. La pota de pernil cuita-curada es presenta sense nitrits ni fosfats afegits però mantenint tot el sabor, el color i l’aroma d’aquesta carn melosa i sòbria. Està pensada per als consumidors més exigents i és un producte apte per a tots els públics que es presenta en dos formats: en llauna i en bossa.

Com la resta de productes de la seva extensa gama de pernil cuit-curat, aquesta nova pota s’elabora a l’obrador de Vic seguint un procés totalment artesanal, que prioritza el descans de cada peça. Sense saboritzants ni aromes artificials afegits, té un contingut de grasses saturades i de sucres molt baix, i per contra és rica en proteïnes, vitamines i minerals. A més, la proporció entre la carn i el greix, amb prou feines perceptible, converteixen aquest producte en un aliment magre, que ajuda a prevenir l’arteriosclerosi i l’osteoporosi i millora el rendiment intel·lectual.

En el marc d’Alimentària 2016, Erre de Vic, 1952 també presentarà la seva nova gamma de productes baixos en sal: pernil cuit curat, gall dindi brasejat o pollastre cuit. Productes a punt per incorporar als menús i dietes que requereixen una ingesta reduïda d’aquest mineral, des de la primera infància fins a persones amb problemes de salut com hipertensió, però sense renunciar al gust de les versions més tradicionals.

Erre de Vic, 1952 serà present a la fira juntament amb en Clúster Gourmet de Catalunya (pavelló 1, estand F – 106) i també a l’espai de l’associació Luxury Spain (pavelló 3, estand D – 494) .

Sobre Erre de Vic, 1952

Des de 1952, Erre de Vic, 1952 treballa dia a dia per promoure l’alta gastronomia i vetllar per la salut de les persones elaborant aliments que ressaltin les excel·lències de la carn i siguin aptes per a tots els consumidors. Els productes d’Erre de Vic , 1952 , fets amb la combinació d’un procés artesanal i tradicional i la R + D + I no contenen al·lèrgens i segueixen els criteris ecològics, i al mateix temps conserven el gust exquisit i autèntic de la carn. El pernil cuit-curat de producció 100% natural és el producte emblema de la marca, que també s’elabora amb la mateixa passió pollastre i gall dindi cuits, salsitxes de Frankfurt o bacó, a més de pastes i pizzes fresques sense gluten i plats precuinats.

erredevic_novedades-snsf