L’empresa de formatges artesans i ecològics Betara preveu tancar diversos acords comercials que permetran doblar les seves exportacions, durant la seva participació a la Fira Alimentaria, que es celebrarà del 25 al 28 d’abril a Barcelona. Betara té com a objectiu que les seves exportacions suposin el 20% de les seves vendes, mentre que actualment són un 10%. A dia d’avui, els seus formatges s’exporten a Estats Units, França, Alemanya, Anglaterra i Dinamarca.

A més, durant la Fira Alimentaria Betara presentarà la seva nova línia de formatges “Betara Kids”, dirigida als més petits i amb un sabor més suau.

Betara ha invertit 120.000 euros en la creació d’una granja ecològica a Sant Boi de Lluçanès amb 200 ovelles, que li permetrà obtenir llet d’ovella ecològica per elaborar els seus formatges.

Sota l’etiqueta d’artesà, Betara aporta tota l’essència formatgera d’aquesta terra, productes derivats de la llet de primera qualitat amb el millor tracte respectant cada procés d’elaboració per aconseguir un producte exemplar i honorífic.
betara_alimentaria_web