L’aigua natural i amb gas de Sant Aniol serà l’aigua oficial del Barcelona Open Banc Sabadell-64 Trofeu Comte de Godó.

Aquest patrocini és una mostra del vincle de la marca amb el món de l’esport. Sant Aniol ha estat vinculada al món del futbol a través del Trofeu Sant Aniol, ha estat present en diverses carreres populars i de distància com la Intermon Oxfam Trailwalker i ha estat lligada al món del tennis a través de la seva col·laboració amb Tommy Robredo.

L’aigua Sant Aniol procedeix d’un brollador amb més de 40.000 anys d’antiguitat, protegit per 600 hectàrees d’entorn verge a la Vall de Llémena, dins la zona volcànica de la Garrotxa (Girona). L’incomparable origen de Sant Aniol li atorga qualitats úniques i fa que sigui una aigua d’excel·lent qualitat.

agua-sant-aniol-barcelona-open-banc-sabadell-trofeo-conde-de-godo-tenis-volcanico