La Universitat de Vic impartirà dos nous graus (Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i Grau de Marketing) i un cicle formatiu de grau superior (Marketing i Publicitat) al nou campus de Granollers. Aquest nou centre universitari se suma als campus dels quals ja disposa la UVic a Barcelona, Vic i Manresa i forma part del creixement estratègic de la UVic.

Les instal·lacions del nou campus es situaran a l’antiga fàbrica tèxtil Roca Umbert i es coneixeran amb el nom d’UGranollers. A més, per al proper curs 2017-2018 s’impartirà el primer grau d’Enginyeria de l’Automòbil de Catalunya i el grau d’Emprenedoria i Economia Digital.

El nou cicle formatiu s’impartirà de forma dual i els graus s’oferiran en horari de tarda amb un itinerari per mòduls, amb l’objectiu de fer compatible la jornada laboral i la formació.

La UVic ofereix actualment 25 titulacions, tres d’elles amb un format semipresencial en català i castellà per primera vegada, i compta amb 6.226 alumnes, 536 professors, 196 professionals d’administració i serveis i 72 màsters de formació contínua.

 

universitat_vic