L’empresa catalana de formatges artesans Betara, situada al Lluçànes, va facturar 1,5 milions d’euros durant el 2015 i manté un creixement del 10% en el mercat internacional, que serà clau per aconseguir un creixement en el futur.

Betara, que va ser premiada amb els World Cheese Awards, va elaborar un total de 110.000 kilos de formatge artesà durant l’any 2015.

Entre els seus projectes destaca la primera línia de formatges artesans per a nens, anomenada “Betara Kids”, que es presentarà a Alimentaria 2016, i la creació de la primera eco granja escola, que comptarà amb un ramat d’ovelles ecològiques per produir llet, per a l’auto abastament de la línia eco de la marca, i que es posarà en marxa a principis d’abril.

L’empresa, que ofereix 25 varietats de producte, va començar la seva trajectòria fa 24 anys i disposa de dos centres de producció a Olost i Perafita.

BODEGOFORMATGES-BETARA