Forn Franquesa ha rebut recentment una visita molt especial: la del programa Catalunya Experience que començarà la seva segona temporada a Perafita. L’equip d’aquest popular espai de TV3 s’ha allotjat als apartaments rurals de Ca l’Estamenya des d’on ha pogut gravar el capítol inicial de la segona entrega que estem segurs que serà tant exitosa com la primera. Al programa, podrem veure com la presentadora, Ivana Miño, descobreix els paratges del Lluçanès i tots els seus atractius a una parella d’argentins rodamons, tant entusiastes com ella. Tot l’equip ha marxat encantat tant pels allotjaments com per les coques de Perafita i l’autenticitat de l’entorn. Us deixem les fotos de la gravació per anar fent boca!

Catalunya Experience_Perafita_7

Catalunya Experiencie_Perafita_3

Catalunya Experience_perafita_5

Catalunya experience_Perafita_2