Data:  Divendres 13 de març de 2015 de 9h30 a 12h00

Lloc: Hotel Evenia Rosselló ****c/Rosselló 191

 

09.30h                                  BENVINGUDA I PRESENTACIÓ DE LA SESSIÓ

Sra. Marta Amorós, Gerent del Clúster Gourmet de Catalunya (www.cataloniagourmet.cat)

 

09.40h                                  L’EXPANSIÓ INTERNACIONAL VIA EL RETAIL

Sr. Luís Lara,Soci-Director de Retalenthttp://retalent.blogspot.com.es/ i Professor de ISEM Fashion Business School (Universitat de Navarra).

 

10.10h                                  LES CLAUS D’ÈXIT EN EL RETAIL

Sr. Jordi Mas, Gerent de MAS GOURMETS (www.masgourmets.com), Professor de ESCODI (www.escodi.com), Escola Superior de Comerç i Distribució i CEO de CREARMAS (www.crearmas.com)

 

10.40h                                  ELs KPI’s DEL RETAIL

Sr. Francisco Arteaga, Assessor Estratègic d’empreses a ALPENSTOCK(www.alpenstock.es) i Professor de ESCODI, (www.escodi.com)

 

11h10                                   UN CAS D’EXIT EN EL RETAIL GOURMET: Torrons Vicens

Sr. Angel Velasco, Gerent de TORRONS VICENS

 

11h20                                    BREU PRESENTACIÓ DE L’ESPAI PREMIUMPACK de la Fira Hispack 2015

Un responsable de la Fira Hispack, ponent pendent de confirmar

 

11h30                                   Preguntes i Debat

 

12h00                                   Fi de la sessió

 

Inscripcions a gerent@cataloniagourmet.cat

Sessió gratuïta per a socis del Clúster Gourmet de Catalunya

Cost per a no socis: 60,5€ (IVA Inclòs) Transferència al compte corrent: 0081-0162-18-0001216824

 

T’INTERESSA SI:

Ets una empresa del sector alimentació enfocada al consumidor gourmet amb retail propi o amb interès en explorar vies de creixement local, nacional o internacional via el retail propi o altres canals retail.

Membre de: