Clúster Gourmet juntament amb ACC10, organitza el proper Dijous 10 de Juliol una Sessió de Identificació d’Oportunitats específiques al sector Gourmet en Mobile Retail (“mobile” englobant tota tecnologia mòbil – telèfons, tablets, etc.).

ACC10, que des de la Generalitat llidera el projecte de “BARCELONA: MOBILE WORLD CAPITAL” fins al 2018, ens apropa l’oferta tecnològica existent i ens ajuda a identificar les oportunitats que aquesta oferta aporta per a la potenciació de la venda.

La sessió és gratuïta i estarà guiada per un expert en tecnologies digitals que presentarà les oportunitats existents. El debat amb els assistents permetrà identificar projectes individuals o entre empreses i/o clúster. En una sessió posterior, també sense cost, es farà el “matchmaking” entre les empreses interessades en el(s) projecte(s) resultant(s) i els proveïdors de la tecnologia necessària.

Des del Clúster hem identificat anteriorment el potencial i interès en tenir una pota dins el món digital, i l’oportunitat que ens ofereix ACC10 és molt potent, tant a nivell individual de les vostres empreses com de Clúster.

Resum de la jornada:
TECNOLOGIES MOBILS APLICADES AL RETAIL GOURMET
Lloc: Acc10, Passeig de Gràcia 129, Barcelona
Dia: 10 de Juliol de 9h-11h45
Jornada gratuïta. Inscripcions a: gerent@cataloniagourmet.cat

Programa de la jornada:
Programa Mobile on Retail-Gourmet