Per aquestes festes Bombons Cudié presenta les Yogulates que se sumen a la llista d’exquisideses de Bombones Cudié que tenen com a base la Catània®, el producte més representatiu d’aquesta empresa de delicatessen de xocolata. De l’emblemàtica combinació d’ametlla caramel·litzada amb praliné blanc i xocolata en pols han sorgit altres elaboracions excel·lents, com la Kakawa d’avellana i ametlla o els Clouds de nous.

En aquesta nova creació, Cudié ha sabut trobar una barreja singular i seductora de gustos per acompanyar la fruita seca caramel·litzada. I és que la suavitat de la xocolata blanca i la cremositat del iogurt més de moda del moment, ambdós d’elaboració pròpia, lliguen d’allò més bé amb l’excel·lent marcona mediterrània. Sense Gluten. Disponible en dos formats: 80grs i 200grs

L’empresa artesanal Bombons Cudié no ha deixat d’innovar al llarg de tres generacions en cerca dels productes més singulars i de les elaboracions més exquisides, sempre a partir de les seves receptes tradicionals i mitjançant un acurat procés d’elaboració i de selecció de productes de la millor qualitat. Gràcies a aquest esperit creatiu i innovador, ara llança al mercat aquestes ambrosies blanques, envasades en un format elegant que evoca la Grècia clàssica.

Bombons Cudié els desitja unes Bones Festes!