L’oli d’oliva és un element essencial de la cuina mediterrània i imprimeix als seus plats un aroma i un gust característics i inoblidables.
Sens dubte, la nostra cuina és una de les més saludables del món. Investigacions científiques demostren que l’oli d’oliva aporta a la nostra salut innombrables beneficis, principalment en la prevenció de malalties cardiovasculars, de la hipertensió i de la diabetis entre d’altres.

Oli d’oliva Verge Extra DOP Empordà. Extret de fruits d’oliveres de més de 400 anys de la varietat Argudell, només trobada a l’Empordà. Elixire mostra un aroma afruitat d’intensitat mitja, un gust equilibrat i madur i molt baixa acidesa (entre 0,1 i 0,2º). Presentat en ampolla de vidre fosc per preservar-ne totes les propietats.

Aquest any Elixire ha estat premiat a diversos concursos internacionals situant-se així entre els 100 millors olis del món.

Elixire els desitja unes Bones Festes!