Sempre fidel a la màxima d’apostar per una gastronomia saludable, Erre de Vic, 1952 incorpora el pernil cuit curat amb tòfona a la seva carta de productes, coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal. Es tracta d’una proposta estacional que parteix del pernil cuit curat, el producte insígnia d’Erre de Vic, 1952, per convertir-lo en una autèntica delicatessen de temporada.

El pernil cuit curat amb tòfona proposa una combinació intensa de sabors, uns contrastos sofisticats ideals per a detalls i celebracions. Aquest pernil exquisit brinda al consumidor sensibilitzat amb els productes gourmet i sans una experiència gustativa exquisida, que fusiona amb perfecta harmonia les carns de qualitat d’Erre de Vic, 1952 amb l’aroma i el gust volàtils de la tòfona.

De textura ferma i elegant, el pernil cuit curat Erre de Vic, 1952 és una veritable delicatessen, amb una carn més feta, amb més proteïna i més gust. Conserva el sabor i la textura pròpies de la carn, lleugerament fibrosa, senyal que el producte és el més natural possible. Sense proteïnes afegides, es mantenen intactes les propietats nutricionals de la matèria primera.

Erre de Vic els desitja unes Bones Festes!