Des de fa generacions, aquests productors d’oli elaboren un oli amb unes característiques molt especials.
És un oli d’oliva verge extra, obtingut d’oliveres de més de 400 anys d’antiguitat, cultivades a les seves finques de Mollet, Peralada i Rabós, municipis situats a l’Alt Empordà.
D’aquestes oliveres centenàries de la varietat Argudell, autòctona d’aquesta terra, se n’extreuen olis equilibrats entre la dolçor d’un aroma afruitat i un lleu punt d’astringència que definèixen la seva personalitat.

Elixire, secret de joventut

L’oli d’oliva és un element essencial de la cuina mediterrània i imprimeix als seus plats un aroma i un gust característics i inoblidables.
Sens dubte, la nostra cuina és una de les més saludables del món. Investigacions científiques demostren que l’oli d’oliva aporta a la nostra salut innombrables beneficis, principalment en la prevenció de malalties cardiovasculars, de la hipertensió i de la diabetis entre d’altres.
També se li atribueixen propietats antienvelliment, gràcies a les substàncies antioxidants que ens aporta. El nostre oli d’oliva guarda aquest poderós secret, com un elixir màgic, un elixir de joventut.