Amb el nom d’Elixire fa només 3 anys que son operatius, si bé que produeixen oli ja fa vàries generacions.

Els olis Elixire es diferenciem de la competencia perquè està elaborat únicament amb olives de la varietat Argudell procedents d’oliveres centenàries (+ de 400 anys).

L’oli Elixire és un producte gourmet reconegut internacionalment per la seva excel·lent qualitat que només es pot trobar a botigues gourmet i delicatesen, i a restaurants de gamma alta; no obstant és un producte pensat principalment per anar al mercat exterior.

A l’actualitat, estàn contactant amb diversos importadors d’Estats Units i Canadà.

Els olis Elixire van ser premiats per primer cop a Argentina el 2012 amb una medalla d’or, seguidament aquest any 2013 ha obtingut també una medalla d’or a Israel i de bronze a Los Ángeles, totes elles en prestigiosos concursos internacionals on hi participen més de 500 olis de tot el món.

El premi més recent és l’obtingut a Mendoza (Argentina) on els ha posicionat entre els 100 millors olis a nivell mundial.

Més reconeixements a: Elixire