Josep Feliubadaló, nascut a Barcelona l’any 1902 va fundar l’empresa. Els seus orígens estaven a una botiga del Mercat de la Boqueria de Barcelona, on el seu fundador va fer el seu aprenentatge com a comerciant i on va tenir les primeres experiències relacionades amb la conserva de la tòfona.

L’any 1941, en Josep Feliubadaló es va traslladar a L’Ametlla del Vallés, on inicià la seva etapa industrial, dedicada a la producció de conserves de bolets, tòfones, pèsols i altres vegetals, augmentant a mitjans l’any 1948 les seves instal·lacions i la varietat de conserves.

La qualitat dels seus productes ha estat sempre una constant. I així ho demostra l’obtenció de la Medalla d’Or concedida a “Monde Selection de la Qualité” a la popular Salsa Romesco l’any 1967, i els diversos reconeixements oficials otorgats al seu fundador, en Josep Feliubadaló, com són la concessió de la Encomanda de l’Ordre Civil del Mérit Agrari, segons un Reial Decret del 15 d’Abril del 1984, i el títol de Soci d’Honor del gremi provincial de detallistes d’olives i conserves.

Tots els seus productes s’elaboren partint de matèries primes de primera qualitat, seleccionant els productes naturals més apropiats com són l’oli d’oliva verge extra, el tomàquet, l’all, les plantes aromàtiques, etc…i potenciant, en tot moment, l’ús d’aquelles matèries primes que utilitza l’agricultura ecològica com a mitjà productiu.

Gràcies a aquesta trajectòria i a l’aconsecució dels seus objectius, Feliubadaló® s’ha posicionat entre una de les més consolidades empreses del sector, abarcant un ampli mercat que no deixa de crèixer. Convençuts de l’alta qualitat dels seus productes, conviden a tots els gourmets i persones amants de la bona taula a assaborir la varietat de plats i gustos que ens brinda la cuina mediterrània.

Més informació a: feliubadaló®