Casa Riera Ordeix va ser fundada el 1852 al bell mig de la ciutat de Vic per Josep Riera Font, des de aleshores fins a dia d´avui, l’empresa ha estat dirigida per la familia Riera, essent en l´actualitat, Joaquim Comella Riera, la sisena generació.

Al llarg de mes de 160 anys han elaborat de forma artesanal la legítima llonganissa de Vic, essent el producte més emblemàtic i que els ha donat renom i prestigi.

El Sr. Joaquim va incorporar-se a l’empresa a l’edat de 22 anys on el seu avi i pare van ensenyar-li l’ofici i on els darrers anys han incorporat alguns altres productes en la mateixa línea de máxima qualitat i puresa.

Un dels fets més diferencials dels seus productes, a part de la qualitat dels ingredients, és que segueixen utilitzant els assecadors de fusta originals del 1852 amb el sistema de obrir i tancar finestres com s´ha fet tota la vida.

Tot i ser una petita empresa familiar, ens explica el sr. Joaquim que sempre han tingut vocació exportadora, cosa que els ha permès estar presents a les millors xarcuteries i botigues delicatesen d´Europa ( Harrod´s a Londres, Galeries Laffayette a Paris, Globus a Suïssa o KDW a Berlin ) i exportar a Anglaterra, França, Alemanya, Holanda, Suïssa, Hong Kong i aviat a Japó i Rússia.

Més informació a: www.casarieraordeix.com