Artesanies Carlit, continuen presentant novetats relacionades amb la gastronomia catalana aportant així a tots els consumidors la possibilitat de degustar i gaudir productes de la nostra terra amb el saber fer i la qualitat que sempre han caracteritzat els productes d’Artesanies Carlit.

Els plats precuinats el van iniciar amb el trinxat de la Cerdanya, un plat molt típic i reconegut de la seva comarca, la Cerdanya. Degut a la gran acceptació per part de tots els seus clients, van elaborar les patates emmascarades, també un plat molt típic de la comarca veïna del Berguedà.

Artesania Carlit no s’atura aquí, i han decidit elaborar un nou plat. En aquest cas son les patates d’Olot, un producte també molt típic de Catalunya, en concret de la comarca de la Garrotxa.

Una nova aposta d’Artesanies Carlit, amb l’objectiu d’acostar els plats típics de la nostra cuina a tots els consumidors.

Més informació a: http://www.artesaniescarlit.com