La salsa Romesco de Feliubadaló® porta gairebé 50 anys al mercat. Qualitat i tradició avalen aquest producte ja habitual a les nostres taules. Durant aquests anys la salsa Romesco Feliubadaló® ha mantingut invariable la seva fórmula original, la de sempre, la que ens agrada, la mateixa que ha fet d’aquesta salsa un producte líder en vendes del mercat en el segment de Salses Naturals. És precisament això, el que és natural, el que aporta aquesta salsa, elaborada únicament amb productes com el tomàquet, l’oli d’oliva verge extra, el vinagre de vi i les espècies, sense processos físics ni químics que alteren el seu gust i personalitat. A més aquests ingredients frescos, sans i naturals ajuden a mantenir una dieta adequada, completa i equilibrada: la DIETA MEDITERRÀNIA.

La salsa Romesco té els seus orígens en un plat mariner que a principis del segle XX va donar nom a la salsa. A diferència d’altres salses Romesco, la nostra salsa Romesco Feliubadaló® és un condiment perfecte per a multitud de plats com el peix, el marisc, les amanides, la pasta o la carn. Aquesta versatilitat proporciona la salsa Romesco Feliubadaló® uns usos molt variats, ideal per a qualsevol tipus de cuina o ús final. Per això, afegim uns quants exemples en un petit receptari addicional.

Per tradició i lideratge, la salsa Romesco Feliubadaló® ha obtingut diferents guardons com la Medalla d’Or l’any 1967 de la “Selection Mondiale de la Conserve”, i segueix oferint la seva raó de ser, la qualitat.

Al setembre d’aquest any, la revista ARTESANS s’ha fet ressó de la salsa

Salsa Romesco de 180 ml – (caixa 12 unitats)

Més informació a: http://www.rebost.com