Molí de Pomerí és una empresa creada l’any 1991 amb una filosofia clara: ingredients naturals i de qualitat que asseguren un producte ric en sabor i amb les màximes garanties. Els seus productes només emprenen ingredients naturals selectes i oli d’oliva, sense cap mena d’additiu, conservant ni colorant, per mantenir viva la tradició de la cuina mediterrània de Catalunya.

Molí de Pomerí té una producció controlada des del primer procés, per poder gaudir que tots els seus productes tinguin un resultat final satisfactori i de qualitat, gràcies a: – Una elaboració amb matèries primeres seleccionades, sempre utilitzant oli d’oliva.

- Una elaboració sense cap mena d’additius, colorants ni conservants.

- Una garantia sanitària.

El departament de I+D treballa constantment en el desenvolupament de tot tipus de sabors i textures d’acord amb els gustos del consumidor.
La gamma de productes de Moli de Pomerí permet assaborir des de les típiques salses tradicionals i mediterrànies fins a tot tipus d’olis, vinagres, salts i plats preparats; sempre elaborats amb ingredients naturals de la terra per a mantenir la tradició i l’essència de la cuina mediterrània.

Moli de Pomerí exporta a diversos països de tot el món: EEUU, India, China, Alemanya, Suïssa, Àustria, etc i estàn en continua expansió a nous mercats. Els productes que més exportem són la Olivada, el Romesco i l’Allioli.

Més informació a: www.molidepomeri.com