La Neula és un dels postres més antics del Mediterrani. Es durant, la quarta generació de Casa Graupera, que amb el seu esperit creador l’han transformat, donant-li diferents formes i farcint-lo, convertint-lo en un “Bombó Cruixent” al que han batejat, pels seus excel·lents ingredients i el seu procés manual de confecció, com Joies Gastronòmiques®. Cada Joia atresora un cor de xocolata barrejat amb iogurt, fruites, torrons o fruits secs…

Las Joies estan fetes a mà…, una a una, amb ingredients de altíssima qualitat. Naturals, sense colorants, ni additius, ni conservants. Son ideals per menjar en tot moment, i sorprenents si les escalfes uns minuts al forn a 150oC.

El Nou concepte gastronòmic es una fusió de Geometria i Gastronomia, Joies Gastronòmiques®, pretén convertir-se en el postre de moda i de referència nacional e internacional per el segle XXI.

Un sorprenent detall per degustar en companyia, sol o maridat amb múltiples opcions…, vins, caves, té calent o fred, gelats, iogurts, fruites….

L’ imaginació forma part de lo que pretén ser més que un postre, un Joc Gastronòmic.

Més informació a: www.casagraupera.com