Aurum Herborea, es la nova marca que Alemany destina a les herbolisteries. Aurum Herborea és gourmet salut, hi trobem les varietats de mel amb ginseng, mel amb gingebre, mel amb canyella, mel amb pol·len…

Propietats terapèutiques

La mel té moltes propietats terapèutiques. Es pot fer servir externament a causa de les seves propietats antimicrobianes i antisèptiques. Així, ajuda a cicatritzar i a prevenir infeccions en ferides i cremades superficials. També s’empra en cosmètica (cremes, màscares de neteja facial, tònics, etc.) a causa de les seves qualitats astringents i suavitzants. És també un bon conservant natural. A més, és una aliada contra l’envelliment, ja que conté antioxidants que frenen l’aparició de radicals lliures.
Rica en vitamines, minerals i aminoàcids, la mel és un poderós agent antimicrobià per combatre els refredats: un bol de llet o una infusió calenta amb una cullerada de mel n’és un bon remei. Conté pocs minerals: els més freqüents són calci, coure, ferro, magnesi, manganès, zinc, fòsfor i potassi. També hi són presents gairebé la meitat dels aminoàcids existents, àcids orgànics (acètic i cítric, entre altres) i vitamines del complex B i vitamines C, D i E). La mel posseeix, a més, una quantitat considerable d’antioxidants (flavonoides i fenòlics). Es recomana consumir-la a una temperatura no superior als 60º C perquè no perdi propietats beneficioses, ja que alguns d’aquests elements poden volatilitzar-se.
A causa del seu contingut de sucres simples, d’assimilació ràpida, la mel és altament calòrica (prop de 3,4 kcal/g).

Més informació a: www.alemany.com