Casa Graupera, dedicada des de l’any 1895 a l’elaboració artesanal de Neulas i torrons, ubicada a Mataró. És una empresa familiar que destaca per la creació de mes de 50 varietats de Neulas en el seu petit obrador, ubicat en el cor del casc antic de Mataró.

Teresa Graupera ocupa la quarta generació de l’empresa, on s’hi va iniciar a l’edat dels 20 anys, el seu pare li va ensenyar a fer la neula i el seu avi el torró. Recorda que les neules i els torrons van ser els primers productes que Casa Graupera va elaborar. A dia d’avui Teresa Graupera elabora a part de neules i torrons, dolços d’aromes embriagadores que evoquen èpoques passades…

Casa Graupera treballa directament amb els millors productors de la terra, tenen un tret caracteristic, gaudeixen creant il·lusions i experiències gastronòmiques reals.

En l’actualitat, Casa Graupera no exporta però s’estàn obrint camí de la internacionalització amb les Joies Gastronòmiques® o bombons cruixents, un derivat de la neula amb la clara intenció de desestacionalitzar la producció.

Són molts els reconeixements rebuts, d’entre els quals destaquem: el segell “Q” de Qualitat Alimentària otorgada per la Generalitat, millor jove artesà alimentari 2004, d’artesania alimentaria 2004, empresa 
centenària 2005, premi a la trajectòria empresarial 2011…

Més informació a: www.casagraupera.com