L’elaboració de les Catànies® és el secret millor guardat de la família Cudié. Una fórmula única que conserva la seva exclusivitat gràcies a la combinació de l’exquisita ametlla marcona i la recepta familiar secreta del praliné blanc.

L’ametlla marcona, considerada mundialment com una de les varietats de més qualitat, és rodona, plena, dolça i amb poc percentatge d’amargor. D’origen mediterrani, Cudié potencia les seves millors qualitats amb un cuidat procés de torrefacció i caramel·lització.

El praliné blanc, l’original recobriment que s’afegeix a l’ametlla, és el gran secret de la família. Una recepta guardada generació rere generació i que gràcies a la seva  composició única s’obté la Catània®.

La Catània®, creada pel mestre xocolater Josep Cudié al 1946, s’elaboren encara avui artesanalment a l’obrador de la familia Cudié situat a la zona de Barcelona. És el dolç que no falta en qualsevol celebració de Catalunya.

Disponibles en dos formats presentats en estoig i capsetes de 500g, 250g, 200g, 100g, 80g i 35g

Més informació a: http://www.cudieshop.com/catanies.html