Valeri Salgot dirigeix Embotis Salgot, fundada l’any 1928 representant la tercera generació de l’empresa ubicada a Aiguafreda. Format en direcció d’empreses i en processos d’elaboració de productes de xarcuteria, Valeri Salgot treballa amb la mateixa empenta i valors que els seus predecessors li van ensenyar quan tenia llavors 23 anys.

L’estratègia de posicionament impulsada per Valeri Salgot parteix d’una tradició sòlida, la dels “mestres xarcuters d’Aiguafreda des de 1928″ que, combinada amb el seu esperit d’innovació, ha consolidat Embotits Salgot entre les marques d’alimentació premium.

Totes les generacions de Salgot han compartit una obsessió: aconseguir un embotit excel·lent. L’acompliment d’aquest objectiu és possible gràcies a la il·lusió pel treball, al respecte per la tradició i a l’amor pel detall i les coses ben fetes.

Tant la qualitat dels productes com la manera de fer de l’empresa han estat reconegudes i recompensades nombroses vegades amb premis, guardons i certificacions.

Premi Alimentos de España 2010, Producción Agraria. Gobierno de España
Any 2010

PITA, Premi a la Innovació Tecnològica Alimentària – Tastum. Generalitat de Catalunya
Any 2009

Placa President Macià al mèrit empresarial. Generalitat de Catalunya
Any 2003

Medalla d’or de l’ Agricultura Catalana. Generalitat de Catalunya
Any 1989

CCPAE

Registre d’operadors del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, organisme que exerceix de Control i Certificació dels productes agraris ecològics a Catalunya. Anualment realitzen una auditoria per verificar el compliment de tots els requisits.

ISO 14001
Norma internacional de gestió ambiental. Els organismes de certificació realitzen cada any una auditoria de control de la política mediambiental de l’empresa.

ISO 9001
Norma internacional de gestió de la qualitat. Es realitza una auditoria anual de seguiment del control de la qualitat en tots els àmbits de l’empresa.

IGP Llonganissa de Vic
Distintiu que garanteix que el producte s’adequa a les característiques definides pels estatuts corresponenta i que el procés d’elaboració compleix tots els requisits.
Es realitza un control anual.

En l’actualitat exporten en àmbit Europeu i a la Republica Dominicana.

Més informació a: www.salgot.com