Ignasi Guasch gerent de l’empresa Petit Plaisir, fundada l’any 1990 com una petita bomboneria aprop del Turó Park, “abans que es posessin de moda les cadenes de xocolates de disseny” ens comenta. Va ser la seva mare, Margarita Coll, decoradora, que es va llançar a aquesta aventura de la mà de Guy de Greef, un maître chocolatier belga establert a l’Empordà. El sr. Guasch va iniciar-se a l’empresa a l’edat dels 20anys aprenent la màgia de la xocolata de la mà de Guy de Greef i es recorda que el primer producte que van elaborar va ser les xocolates modelats.

A Petit Plaisir cuidem la brillantor i el cruixent de la xocolata controlant la qualitat de la matèria primera i el procés de elaboració. Treballem amb una àmplia varietat de formes i sabors. Presentem les xocolates en caixes de disseny simple i elegant que completem amb toc de color .

L’Ignasi ens presenta el seu producte estrella, les làmines de xocolata cobertes d’espècies exòtiques, fruites i cruixents perles amb cacau.

A l’any 1997 la Cambra de Comerç de Barcelona va atorgar -lis el premi al Millor Disseny de Web , aleshores erem molt pioners a internet .

Més informació de Petit Plaisir a: www.petitplaisir.com