Núria Vilacís  Gerent d’Erre de Vic, una empresa familiar fundada l’any 1952 de la qual ella i els seus dos germans Jordi i Ramon ocupen la tercera generación. La Núria va incorporar-se a l’empresa quan tenia 30 anys, ja que abans havia treballat per a d’altres empreses i sectors.

El negoci familiar el van fundar els seus pares, Josep Vilacís Argila i Cristina Erre Serrabasa, juntament amb el seu avi matern, José Erre Musach. El seu pare, el Sr. Josep Villacís, era veterinari especialitzat en zootècnia i nutrició animal, i també era un apassionat de l’alimentació sana, innovador i molt emprenedor. Ell i la Cristina van proposar al seu avi engegar el negoci, i després d’un llarg període d’aprenentatge, en què els seus pares van viatjar per Europa per formar-se, el 1952 van fundar l’empresa.

La Núria i els seus germans han viscut el negoci familiar a casa des de molt petits. Van ser els seus pares i el seu avi els que des sempre els han fet viure de prop. Els tres germans es van formar professional per aportar-hi noves visions i idees que han permès a Erre de Vic evolucionar, innovar i convertir-se en el projecte que és ara.

La Núria ens recorda que durant molts anys van estar elaborant només pernil cuit i que no va ser fins el 2002 que van començar a desenvolupar i introduir altres productes

Erre de Vic marca la diferència per tot el procés d’elaboració, des de la selecció de matèries primeres fins al procés de fabricació. Les matèries primeres són seleccionades perquè compleixin els estàndards de qualitat, i en tot el procés es manté el saber fer tradicional acumulat a l’empresa al llarg de dècades.

Molts són els reconeixements que ha rebut Erre de Vic durant aquests anys, però per la gerent Núria Vilacís comenta que el millor reconeixement, es seguir estant al mercat i ser una marca molt valorada pels seus consumidors, més de 60 anys després de la seva fundació,

– Pastassana, la pasta fresca sense gluten que van treure al mercat a finals de 2011, va ser mereixedora el 2012 del premi Innoval, a la fira Alimentaria 2012, que la reconeixia com el producte més innovador dels dos darrers anys en la categoria de frescos refrigerats no làctics.

– L’any 2008 van rebre el premi a la millor iniciativa d’innovació atorgat per la Cambra de Comerç d’Osona.