El Sr. Joaquim Trias gerent de Galetes Trias fundada l’any 1908, va iniciar-se a l’empresa a l’edat de 16 anys on el seu pare va ensenyar-li l’ofici compaginant el treball amb els estudis. El Sr. Trias es la tercera generació i recorda amb satisfecció que el primer producte que van crear va ser una capsa de 4 tipus de galetes que anomenaven Teules 500grs i que valia 45 pessetes.

Ens explica que Galetes Trias es diferencia de la resta per l’elaboració de les galetes ja que segueixen un art centenari: TRIAS utilitzant una recepta original de més d’un segle d’antiguitat fent que les seves galetes s’apreciïn al mon sencer pel seu sabor excepcional i per ser 100% naturals, sense additius. L’ametlla és l’autèntica protagonista de Galetes Trias, es un ingredient de qualitat que diferencia la marca. La seva versatilitat permet fer fins a 10 especialitats que es troben en els assortiments.

Galetes Trias exporta actualment a Xina, Japó, Bèlgica, França, Itàlia, Finlàndia, HK, Estats Units, Amèrica del Nord, Mèxic, Armènia i Austràlia A l’estranger unes de les galetes que agraden més és la Coco-Choc, tant pel seu gust com per la seva textura. Les presentacions en capses de llauna son les més apreciades a l’exportació.

Molts són els reconeixements que ha rebut Galetes Trias, d’entre elles anomena les més recents:

Premi Pompeu Fabra 2009 per la contribució en la projecció social de la llengua catalana

Placa al Treball Francesc Macià ( Desembre 2012)

Premis Accid-Òmnium Cultural 2013. Premi a la potenciació i l’ús del català en l’àmbit empresarial.